Pandispan cu cirese

de - Andreea - in Prajituri, 24 Mai 2014 | 11661 vizualizari

 

Este sezonul cireselor ,a capsunelor....a aromelor :) ... Mi-a placut atit de mult pandispanul cu cirese prezentat de Timi ( Timea) incat am zis ca trebuie sa fac si eu .Se face atit de repede....cu ingrediente putine...Sa spun ca a iesit atit de bun....pufos,aromat....perfect in acest sezon >:D< .Multumesc Timi pentru reteta >:D< .... Trebuie incercat !!! Garantez ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 g zahar
  • 150 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 6 linguri cu ulei de floarea soarelui
  • 200 gr cirese
  • zahar pudra ( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Spalam ciresele,le rupem codita si le scoatem samburii.

Punem intr-un bol ouale intregi impreuna cu un praf de sare.Mixam la viteza maxima pana ce se deschid usor la culoare.

Adaugam zaharul si mixam in continuare la viteza maxima pana ce ouale devin spuma.

Punem uleiul si mixam ,

Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitia de oua amestecand usor cu o spatula.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina) .Turnam compozitia si asezam la suprafata ciresele.

Punem tava la cuptorul incalzit in prealabil la 175 grade pentru 20-25 minute.

Scoatem tava din cuptor si lasam pandispanul in tava pana ce se raceste usor.

Dupa plac se poate pudra cu zahar pudra.Feliem si servim ! 

 

TIPS-URI

1

Un sfat bun citit la Timi : cand scoatem prajitura din cuptor sa o lasam la loc cald, ca sa nu se lase blatul.Putem sa il lasam chiar in cuptor cu usa deschisa pentru 5 minute.

2

La fel de bun si aromat este acest pandispan inlocuind ciresele cu visine.

3

Dupa placere puteti mari cantitatea de cirese .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

- Andreea - 1

17.06.2015, 21:16

Laura

- Andreea - 1

17.06.2015, 21:21

Alina ... imi cer scuze de omitere ... 150 gr de zahar am folosit

Laleoz 1

19.07.2015, 12:00

cat zahar? va rog sa modificati cantitatile la aplicatia de pe telefon nu se vad comentariile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise